"Szeretnénk, ha a hagyományaink, az ősi szimbólumaink ott lennének a hétköznapi viseleteken, tárgyainkon. Úgy hisszük, hogy a magyar embernek ideje lenne végre büszkének lenni a saját gyökereire"

Oh, szívemből beszélnek, de még mennyire! Az ősi viseletek akkoriban mindennapiak voltak, az akkori önmaguk kényelmeset, de azért designosat kívánt. Megmutatták önmagukat, helyüket, vallásukat, esetleg nemzetségüket is. A mostani életben kell és lehet is hordanunk azokat a szimbólumokat, amelyek hozzánk és rólunk beszélnek. 

"aki a Nechuel alatt alkot, nem csak egy szimpla vállalkozást, hanem egy komoly szellemiséget és értékrendet is képviselhet. A Nechuel mindent átölelő fő logója a szárnyas kard: Az arkangyalok kardja, amely védelmez és összefogja az alkotás szellemét."

 

"Minden ami design, ami magyar és ami a múltunkat jelentheti vagy jelenteni fogja"

https://www.facebook.com/nechuelhagyatek 

Ui: az idézőjelbe tett mondatokat a FaceBook oldaluk bemutatkozó részében találtam.

Sajnos, hogy a honlapjuk nem elérhető - ezért is tettem ki a FaceBook oldaluk címét. 

Címkék: szép ruházat hagyományőrző

A bejegyzés trackback címe:

http://szep-jo-valodi.blog.hu/api/trackback/id/tr255844889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.